Proč stavební poradce?

19.11.2010 15:56

Stavíte či o stavbě uvažujete?  Kupujete či prodáváte nemovitost?  Chcete ušetřit? Chcete mít jiný nezávislý názor?  Chcete se s někým poradit?  Nechcete být "napáleni" stavební firmou?  Zatéká Vám do objektu?  V těchto a dalších případech vám může pomoci stavební poradce.

 

Sdělí vám nezávislý názor. I v dnešní době je spousta investorů, kteří staví či chtějí stavět. Vše je o.k to do té doby, dokud nenastane problém. Pak náklady na odstranění problému stojí peníze, v lepším případě stres či ztrátu času. Pak vyvstávají otázky? Mám to to zapotřebí? Nemůže se to opakovat, mohlo to být jinak? Jak předajít dalším problémům. 

SPOJTE SE S NĚKÝM, KDO VÁM NEZÁVISLE PORADÍ.

 

Nebo. 

 

Konáte v přípravě stavby či při výstavbě správně ?  Zkuste si popovídat s nezávislým účastníkem - poradcem a tím se ověřit správnost Vašech činností.

 

Stavební poradce by Vám měl sdělit to co Vás zajímá, odpovědět na otázky a dát Vám jistotu či podklady pro další úvahy a konání.

 

 

Proto zkuste třeba NÁS, STAVEBNÍHO PORADCE! Máme zkušenosti. Vaše stavba /peníze, kvalita, ../ nám nebude lhostejná. Věříme, že budete spokojeni.  NEVÁHAJTE A NAPIŠTE, ČI ZAVOLEJTE.